Почитувани медиумски соработници,

Ве покануваме да се акредитирате за престојниот Млад отворен театар до понеделник 17.09.2018 година (понеделник).
Известување за одобрените акедитации ќе добиете пред почетокот на фестивалот на 19.09.2018 (среда).
Со цел успешна соработка во текот на целиот фестивал, секојдневно ќе бидете во можност да комуницирате со нашата ПР служба.

Со почит МКЦ

Dear media partners,

We humbly invite you to apply for accreditation for the following 43.edition of MOT International Theater Festival until 17th September 2018 (Monday) at the latest.
The notification about the approved accreditation’s will be sent to you before the beginning of the festival by 19th September 2018 (Wednesday).
You are encouraged to communicate with our PR service throughout the whole duration of the festival for more information on the program.

Sincerely,

MKC

PRESSadmin