УБАВИ НЕШТА

Малите суштества од Карантина – 30 април

Posted by Nenad Tonkin on Thursday, April 30, 2020

Перење алишта.

Posted by Nenad Tonkin on Thursday, April 30, 2020

Posted by Nenad Tonkin on Thursday, April 30, 2020

Еве колку не и е гајле на Муња за нас.

Posted by Nenad Tonkin on Thursday, April 30, 2020

Posted by Nenad Tonkin on Thursday, April 30, 2020

Фала многу што ја проследивте нашата приказна. За крај уште едно дефиле и поздрав!

Posted by Nenad Tonkin on Thursday, April 30, 2020

 

FB event
MOT