ВЕСТИ, ПОВИЦИ

Известување за уметници и соработници на МКЦ

Другари и другарки, соработници и сите вие што сакате да аплицирате во Град Скопје за проекти што би се случувале во 2021 година во Младинскиот културен центар, ве молиме да ги побарате вашите писма на согласност најдоцна до 20 октомври, на info@mot.mk. Програмскиот колегиум ќе ги разгледа поднесените барања и ќе одговори најдоцна до 22 октомври. Се надеваме на успешна соработка.

Со почит,
МКЦ тим

MOT