ВЕСТИ

Промена во работното време на билетарница МКЦ

Почитувани,
Ве известуваме дека во деновите 20.2. (четврток), 21.2. (петок) и 22.2. (сабота) билетарницата ќе почне со работа од 16 часот.

MOT