„ЛАДЕН ВОЗДУХ ::: ОДА НА ЖЕНСКАТА ФАНТАЗИЈА“

  • сцена: сала 25 Мај

кореографија и изведба на Александра Петрушевска

Времетраење: 45’

Кореографија: Александар Георгиев 

Изведувачи и соработници: Карлота Мантекон, Реиналдо Рибеиро, Сара Рејес, Александар Георгиев и Дарио Барето Дамас 

Драматуршка поддршка: Хавиер Куевас 
Музика: Цветан Момчилов 
Гостински вокал: Драгана Заревска 
Графички дизајн: Ѓорѓи Десподов Кореографија/изведба: Александра Петрушевска
Музика: Александар Гроздановски
Драматургија: Александра Петрушевска
Костим: панталони од Јована Филиповиќ
Менторство: Фрауке Хавеман, Диего Агуло, Кат Валастур
Костими: Александар Георгиев, Катерина Тошева и Хектор Леон Леон
300,-

сала 25 Мај