Russell Kane: Live in Skopje!

Почитувани,
со големо жалење ве известуваме дека настапот на Расел Кејн закажан за 14.септември во Кино Фросина е одложен од логистички причини. Со партнерите од A Comic Soul и Comedy’s Finest сме во договори за нов датум, кој би бил кон крајот на 2021 година. Сите што имате набавено билети, истите може да ги задржите за новиот датум или да побарате поврат на средства на билетарницата на МКЦ.
Се извинуваме на непријатноста, но ветуваме дека многу бргу ќе добиеме нов термин и ќе се смееме заедно на шоуто на Расел Кејн.

Расел Кејн, покрај тоа што е еден од најдотераните британски комичари со секогаш совршено наместена фризура, тој е и добитник на повеќе награди за комедија, водител, актер, автор и сценарист. Со распродадени шоуа низ целиот свет, овој несомнено мултиталентиран комичар реши да дојде и кај нас, за да ни приреди една незаборавна вечер исполнета со комедија по принципот: Вистината боли… Но, затоа е смешна!

Како што би рекле The Times, еден од најбрзите, најстимулирачките стендап-комичари, The Guardian велат дека е на врвот на својата игра, The Telegraph го нарекуваат уникатен, а за The Independent е возбудлив комичар.
Но, ние не сакаме некој друг да одлучува за Вас, сакаме да дојдете и да видите дали овие кратки рецензии се доследни или пак имате нешто да додадете.


  • Настанот е организиран согласно протоколите за организирање настани во затворен простор. Ве молиме да се придржувате кон истите. Бројот на посетители е намален (70 седишта), носењето маски е задолжително за време на целиот настан.


600,- | 800,-

сала Фросина