СКРИНСЕЈВЕР

  • сцена: сала 25 Мај

Кореографско дело на Александар Георгиев

Времетраење: 60’

Кореографија: Александар Георгиев 

Изведувачи и соработници: Карлота Мантекон, Реиналдо Рибеиро, Сара Рејес, Александар Георгиев и Дарио Барето Дамас 

Драматуршка поддршка: Хавиер Куевас 
Музика: Цветан Момчилов 
Гостински вокал: Драгана Заревска 
Графички дизајн: Ѓорѓи Десподов 
Костими: Александар Георгиев, Катерина Тошева и Хектор Леон Леон
300,-

сала 25 Мај