„ДА СЕ ПРОДОЛЖИ СО ДВИЖЕЊЕ“

  • сцена: сала 25 Мај

кореографско дело на Дарио Барето Дамас

Времетраење: 60’

танцово дело на Дарио Бардам 

танц одигран од Дарио Бардам  

танц изведен од танцот на Ана Грип, Кристина Каприоли, Дебора Хеј и Липи Хернандез (меѓу многуте други)

танц музички поткрепен од Дарио Бардам и Цветан Момчилов

танц осмислен заедно со Гри Тингског 

танц осветлен од Карина Премер 

танц илустриран од Ѓорѓи Десподов 

танц секогаш придружуван од Александар Георгиев
300,-

сала 25 Мај